Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Blanes posa sobre la taula el debat sobre al territorialitat de la nació catalana

El proper divendres a partir de les 20h al centre cultural els Pedrets (c/St Bonòs, 5) de Blanes (Selva)

La CUP de Blanes organitza la xerrada  "Nació i territori. La qüestió dels Països Catalans’" anirà a càrrec de l'historiador i col·laborador de Llibertat.cat, Agustí Barrera i de l'historiador i professor de secundària,  Josep Xaubet.  Amb aquest acte la CUP vol posar sobre la taula el debat sobre al territorialitat de la nació catalana i el concepte de Països Catalans com a marc nacional propi. També vol animar a tots els blanencs i blanenques a participar de la consulta sobre la independència que es celebrarà a Blanes el proper diumenge 10 d’abril i a votar a favor de la independència de la nació catalana.

05/04/2011 18:54 Política
Entenen l’exercici del dret a l’autodeterminació com l’eina que ens permetrà emancipar-nos dels estats espanyol i francès i construir una nova societat basada en els principis de la justícia social; una societat lliure formada per persones lliures. A més valoren de forma especial la tasca realitzada per les plataformes organitzadores de les consultes arreu del país i en especial la de Blanes Decideix, com a entitat responsable de la consulta a Blanes. Una tasca feta des de la societat civil, donant un exemple de transversalitat en benefici de l’objectiu comú d’exercir el dret democràtic i universal a l’autodeterminació que els estats espanyol i francès ens neguen

 

L’Agustí Barrera és reeditor del llibre d'Octavi Viladrosa, "Sang, dolor, esperança. La generalitat republicana i la primera resistència independentista (1931-1946)", edicions Duxelm,2010. En Josep Xaubet és autor del llibre: "Sociologia de la guerra revolucionària a Mataró (1936-1939)", edicions Marré. 2006.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid