Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Sabadell se solidariza amb l'AV de la Creu de Barberà i denuncia l'estil Bustos

L'Associació de Veïns de la Creu de Barberà va denunciar la intromissió, en la seva assemblea, d'un membre de l'executiva del PSOE i de la regidora Montserrat Capdevila escortada per 4 membres de la Policia Municipal.

Davant d'aquests fets,la CUP de Sabadell sxpressa el seu suport a l'AV de la Creu de Barberà i al conjunt d'associacions veïnals i culturals que els darrers anys han patit els intents d'intromissió i l'estil autoritari dels diferents governs Bustos, ja siguin amb el PSOE en solitari, o bé acompanyat dels qui en diferents moments li han fet de comparsa.

18/03/2011 02:15 Política

Denuncia que aquests fets, tal i com han estat denunciats per l'AV de la Creu de Barberà, constitueixen una greu lesió al dret de reunió i associació, més pròpia del caciquisme noucentista que no pas d'una autoproclamada "democràcia".

I és que la formació independentista constata que la democratització de la política sabadellenca i de les relacions entre l'Ajuntament i la societat civil passa necessàriament per "foragitar el PSC-PSOE (i els seus grans amics del PP) del govern municipal" i encoratja el conjunt del veïnat de Sabadell i el conjunt associatiu a no cedir a les presions i a l'estil Bustos i a continuar treballant per fer de Sabadell una ciutat viva, social i econòmicament justa, i culturalment rica.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid