Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jornada de Vaga a l'empresa municipal de Barcelona "Parcs i Jardins"

A les 11h, els treballadors faran un esmorzar a les escales de la catedral amb l'objectiu de visualitzar la protesta

Els treballadors de l'empresa municipal "Parcs i Jatdins" realitzen una nova jornada de vaga  en contra la reducció de plantilla, la privatit-zació i per la defensa del Conveni col·lectiu. L'objectiu es fer arribar el seu malestar a Imma Mayol i a Jordi Hereu. Fa uns mesos  alguns treballadors  alguns treballadors de l'empresa ja van protagonitzat una vaga de fam davant de la política privatitzadora, davant dels incompliments dels acords i davant de la repressió laboral i l'assetjament que pateixen molts treballadors de Parcs i Jardins.

10/03/2011 09:54 Laboral
La situació en què es troba la plantilla de Parcs i Jardins és un bon exemple d'aquesta situació que, gràcies a les  polítiques privatitzadores de PSC i IC, i mitjançant la gestió del servei a mans d’una “Entitat Pública Empresarial”, ha vist com s’ha devaluat el servei, desregularitzat i dispersat el treball entre diversos ens, i ha comportat l’existència d’un conveni diferent al de l’administració municipal. De retruc, això ha comportat la precarització de les condicions laborals dels i les treballadors, així com la dualitat entre les que estan en plantilla i les que presten el servei, ja que aquestes últims no tenen vinculació contractual amb l’ajuntament.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid