Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Colom i la Casa Reial Catalana", al cinema a partir de l'abril

La descoberta catalana d'Amèrica arriba de nou a la gran pantalla. Després de les pel·lícules "L'apropiació del descobriment d'Amèrica: una conspiració d'estat?" i "42º: La història prohibida", l'Institut Nova Història presenta el documental "Colom i la Casa Reial Catalana", sobre la vinculació d'En Colom amb la casa Reial Catalana.

L'estrena del documental, elaborat per Pilar Montoliu, tindrà lloc el divendres 8 d'abril als cinemes Girona de Barcelona. L'Institut Nova Història i Pilar Montoliu Produccions han fet públic el tràiler del documental Colom i la casa Reial Catalana.

22/03/2011 22:17 Cultura

 

{vimeo}20925260{/vimeo}

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid