Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Veïns de Sabadell adrecen a Bustos una queixa per la impunitat d'alguns locals d'oci nocturn

 Veïns i pares del barri de Gràcia de Sabadell s'estan mobilitzant pel tracte d'impunitat amb que compten algunes discoteques i locals d'oci nocturn de la Zona Hermètica d'aquesta ciutat. Persones vinculades a l'Associació de Veïns del barri de Gràcia han fet arribar a l'alcalde Manuel Bustos una denúncia pública de la situació d'irregularitats i descontrol amb que compten aquests locals afavorits pel govern del PSC.

A diferència d'altres formes d'oci perseguides des del govern, especialment les del teixit associatiu i alternatiu, aquests locals gaudeixen de "vista grossa" dels serveis de la policia local i del control administratiu. Tal i com denuncien alguns pares de menors que assiteixen a la Zona Hermètica, venen "alcohol a menors d´edat i sense amagar-se de ningú" i no "compleixen les sancions d´obrir nous locals sense permissos en regla i sense inspeccions correctes."

03/02/2011 21:47 Política

Convé recordar que la Zona Hermètica, un espai d'oci nocturn de Sabadell, compta amb precedents d'incidents greus relacionats amb agressions i alderulls. La pressió i malestar de l'activitat d'oci d'aquest espai ha estat denuncida reiteradament pels veïns que conviuen als carrers propers. Unes queixes desoïdse pel govern del PSC, que d'altra banda no ha dubtat a atacar sistemàticament qualsevol activitat lúdica que no estigués integrada en marcs comercials (per exemple el sonat Cas Bemba, en què policies antiavalots, comandades pel germà de Bustos, va carregar contra persones que es trobaven en una festa de comiat d'un bar).

L'associació de veïns ha manifestat diverses vegades que l'Ajuntament respon davant les denúncies de l'activitat molesta i impune d'aquests locals amb privilegis que "no té constància d'aquests i quan fem reunions ens diuen que no es detecten tants problemes al barri".

En aquest sentit, un grup de veïns i pares de menors de Sabadell han adreçat una carta a Manuel Bustos que també ha fet pública a manera de denúncia:

 

 

 

 

Carta oberta a Manuel Bustos

Em dirigeixo a vostè per manifestar-li el descontent de molts pares i veïns del barri de Gràcia davant la seva promesa de tancar tots els bars de la zona hermètica i comprobar per un altre banda la realitat sigui que no es paran d´obrir de nous sense permissos en regla i sense inspeccions correctes i tot davant la seva passivitat i la de la seva supossada oposició a l´Ajuntament: Entesa i companyia...

La queixa concreta és de l´ultim d´aquests bars que ha reobert i que vostès ja han tancar vàries vegades i ara ho fa per les tardes sense permissos i per enèsima vegada. 
El nom d´aquest bar és MARITE al carrer Rocafort, 71-67. Va obrir la setmana passada per la tarda i venent alcohol a menors d´edat i sense amagar-se de ningú. I li dic ben documentat perque el meu fill hi va estar present.

No vam tenir prou amb el reportatge de televisió de la Sexta que ens va fer caure a tots la cara de vergonya de viure a Sabadell que ara vostè permet obrir i fer obres a més bars.

En primer lloc han fet mil obres suposo que sense permís i sobretot sense que ningú hagi mogut ni un dit per imperdir-ho. Segons el meu fill que ja anava l´any passat al mateix lloc han fet la discoteca nova per dintre de dalt a baix. Amb total  impunitat pert part seva, sense pagar impostos. Suposo que vostès tindran fotos o planels dels originals per comparar oi?.

En segon lloc i el més greu, va veure com allà funcionen sense corrent elèctrica de companyia, tenen un generador de gasoil !!!. Sr. Bustos per la meva feina ser que això es una greu il.legalitat que vostès estan permetent.

I tercer, deixi's de festes pels seus seguidors de Facebook a càrrec dels nostres impostos per augmentar encara més el seu ego i solucioni ja aquesta greu negligència.


Atentament,
Barri de Gracia

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid