Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular, crida a sumar esforços

Per en Jordi Navarro Morera, geògraf i militant de la CUP de Girona

La Candidatura d'Unitat Popular a Girona va començar a caminar ja fa anys, pels volts de l'any 2002. Des de llavors el projecte s'ha anat consolidant i estenent-se a diferents sectors socials, des dels moviments socials fins al teixit associatiu, passant per l'independentisme d'esquerres i l'ecologisme, entre d'altres.

La CUP és avui, i ho dic amb tota la humilitat del món, un agent viu de la ciutat, amb capacitat de mobilització i de generar alternatives pro-actives. Ho hem demostrat al llarg de més de 8 anys, participant de mobilitzacions, organitzant actes, xerrades i concentracions de tot tipus.

26/02/2011 00:52 Jordi Navarro

En defensa de les Hortes de Santa Eugènia, rebutjant el feixisme i apostant per la convivència i el diàleg, sortint al carrer en defensa dels drets socials i laborals, denunciant retallades i abusos, reivindicant la independència i el socialisme, solidaritzant-nos amb el poble saharaui i palestí, exigint fermesa en la defensa dels veïns i veïnes que han de patir les obres de l'AVE, aportant solucions als problemes de mobilitat de la ciutat, plantant-nos en defensa de la Devesa i en contra de construir-hi un pavelló al bell-mig, escoltant la veu i reivindicacions d'alguns barris històricament maltractats i injustament oblidats, reivindicant amb força el dret a la participació....una pila de coses.

Fa unes setmanes la CUP va fer una crida a diferents sectors de la ciutat: ecologistes, veinals, anticapitalistes i d'esquerres, independentistes...a enriquir la CUP i a aportar-hi el seu bagatge, tot sumant esforços i suports al projecte de la Unitat Popular. I una vegada més reiterem aquesta crida. Creiem que la CUP és un projecte prou ampli i obert com per integrar-hi aquest reguitzell de sensibilitats: Estem convençuts que la ciutadania, el poble, recolzarà aquest projecte engrescador i ferm una aposta per obrir-nos a nous sectors i sumar esforços per dur la veu del carrer a l'Ajuntament.

 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid