Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La guàrdia urbana de Barcelona impedeix l'accés dels bombers a les dependències municipals

El què havia de ser una jornada lúdica i reivindicativa dels bombers de Barcelona per a denunciar l'incompliment de l'Ajuntament del conveni col·lectiu, ha finalitzat en enfrontaments entre la policia municipal i els bombers a la plaça Sant Jaume.
Més de 250 bombers de Barcelona s'han manifestat sota el lema Hereu i Escarp, diàleg i seguretat per reclamar el compliment del conveni laboral i la necessitat d'inversions en material. La marxa ha partit del parc de Drassanes i ha recorregut el centre de la ciutat amb to festiu amb pirotècnia  fins la Regidoria de Seguretat i Mobilitat, on han tingut un primer enfrontament amb la Guàrdia Urbana i han llençat  ous.

02/02/2011 17:30 Drets i Llibertats
La mobilització ha acabat a la plaça Sant Jaume, on han encès una gran foguera i s'han tornat a veure cops i empentes amb els antiavalots. Una de les principals reivindicacions dels bombers és que s'asseguri un mínim d'efectius de guàrdia cada dia.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid