Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilitzacions contra l'EEES i l'E2015 al País Valencià

Durant aquesta el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha fet diversos actes i activitats a l'entorn de les V Jornades crítiques contra l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior (EEES) i l'Estratègia Universitat 2015 (E2015) per denunciar l'actual situació que pateixen els estudiants 

Ahir, més de 250 estudiants es van manifestar pels carrers de València per denunciar un futur precari amb l'actual model educatiu i per recuperar "allò que ens volen robar: els drets i la dignitat", segons el SEPC.

19/11/2010 00:25 Educació
La marxa, que coincideix com tots els anys amb el Dia Europeu de l'Estudiant, va eixir des de la facultat de Geografia i Història al campus de Blasco Ibáñez i va acabar a les portes del Palau de la Generalitat, on es va llegir un manifest i es van cridar consignes contra el Conseller d'Educació, Alejandro Font de Mora i contra les retallades socials i la mercantilització de la universitat.
 
Dilluns passat, es va fer una taula rodona al campus de Tarongers de la Universitat de València sobre el moviment estudiantil amb estudiants d'Andalusia, Madrid i els Països Catalans, que va aplegar unes 20 persones.
 
dscf2546Dimarts, es va fer una xerrada per part de Joves Investigadors, amb més de 20 persones presents, al campus de Burjassot, en la qual es va explicar la situació dels llicenciats que, acabada la carrera, elegeixen la via de la investigació, i es va reivindicar que la feina dels investigadors ha de ser per contracte i no a base de beques, com està passant fins ara. Després es va obrir un debat on es va concloure que s'han d'obrir sinèrgies entre els moviments estudiantils i els joves investigadors.
 
Dimecres 13, a l'Aula Magna de la facultat de Filosofia (campus de Blasco Ibáñez) es va fer una xerrada sobre les darreres mobilitzacions a l'Estat fracés, convocada per la Plataforma pels Drets Socials, a la qual van acudir més d'un centenar de persones. Per la nit es va organitzar la “I Nit en Blanc” a l'Espai Social Estudiantil del campus de Burjassot, on es van fer diverses activitats com passes de documentals i curtmetratges, música, jocs...
 
Emmarcades en aquesta setmana de lluita, la Universitat Jaume I i la Universitat d'Alacant es van fer encartellardes i es van repartir pamflets, tot informant del que suposa per als estudiants i les estudiantes la implantació de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior i l'Estratègia Universitat 2015.  
 
dscf2562
 
Rànquings
  1. De què parlem quan parlem de moviment independentista
  2. Una raó d'Estat per una Catalunya independent: les claus i els actors que van gestionar la treva d'ETA a Catalunya
  3. "Tothom s’hi ha arromangat, però això no ha de tapar la irresponsabilitat en la gestió per part dels responsables polítics"
  4. "A Súmate hi som per les nostres mares, que tot i venir de lluny, ens han ensenyat a estimar Catalunya..."
  5. Pedro Sánchez visita Amer (el poble natal de Carles Puigdemont)
  6. La ressuada temptació de la jaqueta reversible
  7. Condemnat a 1 any i mig de presó el primer detingut als talls de la Meridiana
  8. Encara no som conscients del Clam de Llibertat arreu: #400talls #MeridianaResiseix… 1255 dies @E_Gallinat (Eixample)...
  9. Independència. Ruptura i República
  10. Història de l’esquerra independentista: la història a mig fer
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid