Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
19a de la caminada cívica al Canigó per commemorar l'11 de Setembre

El foment 11 de Setembre és una associació nordcatalana amb seu a Perpinyà, creada l'any 1992. Aquesta entitat cada any fa una caminada cívica que surt cada any d'un poble diferent cap al cim del Canigó, essent a la pica a la matinada de l'11 de setembre per poder veure el sol aixecar-se d'allà dalt i llegir-hi un manifest.
El proper dimecres, començarà la 19à de la Fomentada, una caminada cívica al Pic del Canigó des del poble d'El Tec. per commemorar la Diada Nacional. A les 19 h. els marxaires seran rebuts pels representants de l'ajuntament i es farà una vetllada amb els veïns del municipi. Després d'un menjar tret del sarró, es gaudirà d'una vetllada musical amb la presència del cantant  Joan Pere.

05/09/2010 15:19 Política
La caminada començarà realment el dijous 9 a les 7 del matí seguint el camí cap el coll de la Rua, el Roc de Cocolera i fins la Cabana Vella on faran la nit. El lendemà seguiran cap a la portella del Tres Vents, portella de Vallmanya, el Barbet i finalment el Refugi dels Cortalets on es retrobaran amb els companys que no hauran pogut fer tota la caminda des d'El Tec. El dissabte 11 de setembre a les 04.30 h del matí sortiran per l'última etapa i per ser a dalt del Canigó on veuran aixecar-se el sol.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid