19a de la caminada cívica al Canigó per commemorar l'11 de Setembre

El foment 11 de Setembre és una associació nordcatalana amb seu a Perpinyà, creada l'any 1992. Aquesta entitat cada any fa una caminada cívica que surt cada any d'un poble diferent cap al cim del Canigó, essent a la pica a la matinada de l'11 de setembre per poder veure el sol aixecar-se d'allà dalt i llegir-hi un manifest.
El proper dimecres, començarà la 19à de la Fomentada, una caminada cívica al Pic del Canigó des del poble d'El Tec. per commemorar la Diada Nacional. A les 19 h. els marxaires seran rebuts pels representants de l'ajuntament i es farà una vetllada amb els veïns del municipi. Després d'un menjar tret del sarró, es gaudirà d'una vetllada musical amb la presència del cantant  Joan Pere.

05/09/2010 15:19 Política
La caminada començarà realment el dijous 9 a les 7 del matí seguint el camí cap el coll de la Rua, el Roc de Cocolera i fins la Cabana Vella on faran la nit. El lendemà seguiran cap a la portella del Tres Vents, portella de Vallmanya, el Barbet i finalment el Refugi dels Cortalets on es retrobaran amb els companys que no hauran pogut fer tota la caminda des d'El Tec. El dissabte 11 de setembre a les 04.30 h del matí sortiran per l'última etapa i per ser a dalt del Canigó on veuran aixecar-se el sol.