Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Ajuntament de Celrà, multat per haver construït un aparcament irregular

La CUP de Celrà comparteix la necessitat de places d'aparcament a la zona, però critica l'actuació irregular del consistori i els perjudicis econòmics que ha comportat.

Fa pocs dies es va clausurar l'aparcament del carrer de les Parets, a tocar de la via del tren. Els cartells que hi ha col·locat l'Ajuntament anuncien que l'aparcament s'ha tancat "per execució de sentència judicial" però no expliquen a la ciutadania el que ha passat realment.

23/07/2010 11:22 Política

Un cop revisat l'expedient corresponent s'ha pogut constatar que el jutjat ha ordenat textualment el "cessament de l'activitat d'aparcament que es porta a terme a l'est del carrer Parets, entre la C-255 i la via del ferrocarril, per ser contrària al planejament del municipi".

En efecte, tot i que aquesta parcel·la està qualificada com a zona verda, en el seu moment l'equip de govern va decidir llogar-la al propietari i convertir-la en un aparcament públic. Tot i que la CUP entén la necessitat de dotar aquesta zona de places d'aparcament, per facilitar l'accés a les botigues de l'àrea pròxima i ajudar a revitalitzar el teixit comercial, no està d'acord amb una actuació que ha acabat comportant no només el tancament definitiu del pàrquing, sinó també un cost de 1.650 euros per a les arques locals, ja que l'Ajuntament ha estat condemnat a pagar les costes processals del veí del municipi que va denunciar aquesta irregularitat, més l'import de la defensa.

La formació denuncia "la pràctica d'actuacions irregulars per part de l'equip de govern que acaben perjudicant el municipi". Alhora, el regidor de la CUP de Celrà, Dani Cornellà, i el conjunt del grup municipal anuncia que continuarà apostant per transformar la carretera de Palamós, lluitant per municipalitzar-la, esponjant-la amb zones verdes i creant-hi espais -legals- d'aparcament.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid