Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Navàs presenta unes 30 al·legacions al POUM per considerar-ho poc transformador

La CUP de Navàs creu que la proposta inicial del POUM no esdevé un canvi substancial en el plantejament urbanístic, i proposa més de 30 al·legacions.
La formació navassenca va organitzar, el passat 19 de febrer, una jornada de participació que va servir per recollir les aportacions de ciutadans per tal d’elaborar les al·legacions al POUM.

03/03/2010 04:09 Territori

En aquesta tropada es van exposar més de trenta al·legacions amb l’objectiu que aquest pugui esdevenir una eina de transformació i al servei de les persones. 

Les al·legacions reclamen més espais verds practicables dins el nucli urbà de Navàs, que es dibuixin les vies o corredors verds que enllacin el poble amb El Mujal, l’Ametlla de Merola i la zona de la fàbrica de Castellet; més habitatges dotacionals (habitatges públics de lloguer), la previsió d’un viver d’empreses al polígon industrial, possibilitar la construcció d’un pàrquing subterrani sota la plaça de l’Ajuntament així com una normativa constructiva al nucli de Castelladral i El Mujal coherent amb l’entorn, entre altres propostes.

La CUP proposa també que el centre cívic es faci al costat de l’equipament esportiu l’Eix, demana que el solar on es preveu construir les pistes de pàdel quedi qualificat com a zona verda (excloent-ne l’ús esportiu) i proposa un canvi d’ubicació de les pistes de tennis per tal d’ampliar el parc de l’Alzineta. A més, també demana la protecció d’edificis com l’antic Cinema Espanyol o l’antic escorxador.

Finalment, la CUP expressa que l’equip de govern ha elaborat un plantejament poc agosarat i poc transformador. Per als independentistes hi ha hagut poc diàleg amb els propietaris més afectats pel POUM, i es creu que l'equip de govern ha seguit un criteri excessivament econòmic que no respon a les expectatives generades que ha generat una certa decepció als navassencs i navassenques.

Pe rsaber-ne més:

La CUP de Navàs demana l'aturada de les obres de les pistes de pàdel 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid