Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El director de Ràdio Arrels es presenta a les eleccions regionals amb "Europe Ecologia"

Pere Manzanares en segona posició, oficialment no té el suport de cap altra formació política. D'altra banda, Jordi Vera, de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha estat rebutjat per Europe Ecologia, pel Partit Socialista Francès i pel partit de Sarkozy, l'UMP per formar part de les llistes. 
Pere Manzanares, director de Radio Arrels, fundador de l'escola Arrels, i antic president de la Federació en defensa de la llengua i la cultura catalana, sembla que ha decidit donar el salt cap a la política professional. Juntament amb Agnès Langevine representant dels verds nord-catalans, encapçalaran la llista d'Europe Ecologia per les eleccions regionals del pròxim mes de març, segons informa Vilaweb Catalunya Nord

26/01/2010 09:42 Política
Europe Ecologia ha presentat un manifest que podeu llegir aquí amb el títol 'L'expression catalane menacée' que signen els dos candidats nord-catalans, Agnès Langevine i Pere Manzanarès juntament amb Jean-Louis Roumégas (cap de llista a la regió).
 
Europe Ecologia (EE) es marca com a objectiu superar el PS al conjunt del Llenguadoc-Rosselló. Així aconseguiria que a la segona volta -prevista per al 21 de març-, el PS li hagés de donar suport per tal de configurar una llista unitària d'esquerres que permeti batre's a les urnes amb la UMP amb garanties d'èxit. Si es donés aquest cas, el Llenguadoc-Rosselló trencaria el tradicional bipartidisme francès PS-UMP, una situació paral·lela a la que es pot donar a Midi-Pyrénées, on el cap de llista serà el prestigiós Gérard Onesta, exeurodiputat verd.
 
El mes de març se celebraran eleccions regionals al Llenguadoc-Rosselló, regió a la que pertany la Catalunya del Nord. Convergència Democràtica de Catalunya, tot i el intents per col·locar alguns representant tant a les llistes dels principals partits, ha vist  rebutjada la seva participació. El líder de CDC a la Catalunya del Nord, Jordi Vera, seria una de les causes, ja que cada cop és més mal vist, ja no només entre els cercles catalanistes, sinó fins i tot ja en tot el món polític nord-català.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid