Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tiana desafia el fred i vota enmig d’un clima de festa i compromís

Gairebé el 14% de la població acudeix a les urnes en la consulta organitzada per Tiana decideix. Un total de 803 persones, el 13,35 % del cens electoral ha votat a Tiana (Maresme) en la consulta popular sobre la Independència de Catalunya. En el primer recompte, realitzar sobre les 12 del migdia, el nombre de persones que havien votat era de 314 persones, un 8% del cens.

El col·legi electoral ha obert puntualment a les 9 del matí i no s’ha registrat cap incident. El degoteig de votants ha estat constant. Cal remarcar només que alguns dels votants han   acudit a votar sense l’acreditació necessària i han hagut de tornar a casa a buscar nous documents que certifiquessin que estaven empadronats a Tiana.

13/12/2009 16:23 Política


L’alcalde de la localitat, Emili Muñoz, de Gent pel Progrés, ha estat el polític local més matiner i ha votat a les 10 del matí. El tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Enric Nolis, de CiU, ha votat a les 12 del matí. A la mateixa hora ha votat el regidor d’Esquerra, Jordi Gost.

La Policia Local de Tiana s’ha instal·lat davant de la Catequística i s’ha coordinat amb l’equip de seguretat de Tiana Decideix i l’equip de seguretat de la Coordinadora Nacional.

Tot i que el temps és inestable, amb fred i alguna gota, a l’escenari de la Catequística han tingut lloc les diverses actuacions que hi estaven previstes.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid