Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sant Jaume de Frontanyà, la segona població catalana en celebrar la consulta per la independència

Els convocats a votar seran un total de 21 persones, tres menys de les que composen el padró municipal. Podran fer-ho entre les nou del matí i les dotze del migdia i entre les tres i les sis de la tarda al refugi de la Penya Excursionista Guimerà de Barcelona, just davant de l'edifici consistorial. Si al matí tothom ha votat, es tancarà el col·legi electoral a la tarda.
Recordem que el 9 d'agost de 2006, el llavors president de la Generalitat, Pasqual Maragall, escenificava l'entrada en vigor del text estatutari al poble més petit del Principat, Sant Jaume de Frontanyà (Berguedà). Tres anys després d'aquella fotografia, es la segona població catalana en celebar la consulta sobre la Independència.

12/12/2009 09:01 Política
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid