Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Judici contra el Casal Popular Tres Voltes Rebel

El judici contra el Casal Popular Tres Voltes Rebel va tenir lloc el 10 de novembre a la Ciutat de la Justícia de l’Hospitalet de Llobregat. El procés civil, iniciat el novembre de 2008 per la demanda interposada pels propietaris de la finca, va haver de ser posposat en diverses ocasions per irregularitats i manca d’informació. Un dels portaveus va comentar que “no entenem la voluntat de la part denunciant, ja que després de més d’una dècada d’abandó i havent passat dos anys entre l’ocupació i la denúncia formal, ara els propietaris -que veuen que el Casal ja és una eina social arrelada i consolidada al barri- volen tancar-lo i fer-lo seu”.

21/11/2009 08:48 Drets i Llibertats
Aquesta casa situada al barri de la Prosperitat, va ser ocupada l’estiu de l’any 2006 per l’Assemblea de Joves de Nou Barris. Després de convertir-la en un Casal Popular obert al veïnat, va esdevenir espai de reunions i activitats de diferents coordinadores i campanyes dels moviments socials del districte. Des de fa mig any, a més a més, el Tres Voltes Rebel acull l’Oficina de Drets Socials de Nou Barris, un col·lectiu que ofereix assessorament gratuït davant d’abusos laborals o relacionats amb l’habitatge.
 
[Article extret del Setmanari Directa]
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid