Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Assemblea de Joves de la Ribera Baixa homenatjarà els lluitadors/es per la llibertat

Les Assemblees de Joves de la Ribera Baixa-Cajei homenatjaran els lluitadors i lluitadores per la llibertat el dissabte que ve coincidint amb el dia de l'Alzamiento Nacional. Les organitzacions volen homenatjar totes aquelles persones que el 18 de juliol del 1936 van plantar cara a les tropes feixistes lluitant a la Milícies Populars i a l'Exèrcit Popular.

15/07/2009 07:31 Drets i Llibertats
Les activitats començaran a les 8 de la vesprada al Centre Cultural del Romaní. Intervindran Toni Gisbert, coordinador nacional d'Acció Cultural del País Valencià; Ricard Camil Torres Fabra, historiador; Paco Aura, milicià de la Columna de Ferro, i Vicente Calatayud, soldat de l'exèrcit popular. Tot seguit hi haurà un vi d'honor.

Les activitats finalitzaran a la nit a la pista de futbet del Romaní, on a 2/4 d'11 començarà un concert amb els grups de rock radikal valencià Opció K-95, Voltor, Zensurats i Assekes. Durant el concert es realitzarà el parlament juvenil, que anirà a càrrec d'un portaveu de les Assemblees de Joves de la Ribera Baixa, es projectaran vídeos i hi haurà performances. En acabat, s'encarregaran de consolidar la gresca els DJ'sBorrokaskin,Tio Fil, Piles i Esmolamatrakes.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid