Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Es presenta el proper Acampallengua

L'Acampallengua 2009 ja està a punt, serà a Sa Pobla els propers dies 23 i 24 de maig. Els portaveus de l'entitat, Sebastià Maimó i Sara Martín, han explicat quines seran les activitats que s'hi realitzaran, així com quins col·lectius locals i grups musicals hi participaran.
L'entitat organitzadora és Joves de Mallorca per la Llengua i entre els principals objectius de la trobada hi ha el de promocionar la cultura en català, implicar el jovent en la normalització de la llengua o promoure'n la seva integració. Enguany arriba a la desena edició.

13/05/2009 17:32 Llengua

L'Acampallengua és una trobada a favor del català que es fa des de l'any 1997 a diferents pobles de Mallorca i que sol congregar més de 15 mil joves.

Els portaveus de l'entitat juvenil, Sebastià Maimó i Sara Martin, han explicat les nombroses activitats que s'hi desenvoluparan. Maimó i Martín han parat especial esment en aquelles que realitzaran les organitzacions presents en el municipi. Així, Albopas,  Pa i mel, Pinyol Vermell i els grups d'ecoltes i d'esplai faran activitats que van des de coordinar el correfoc fins a muntar gimcanes o diversos tallers.

Com cada any, l'activitat que té més ressò i en la qual hi participen més persones és el concert. Enguany, els grups que hi tocaran seran Lax'n'Busto, La Gossa Sorda, La Troba Kung-Fú, Anegats i Barrumbada, com a final de concert hi haurà una festa organitzada per Flaix FM.

Des de fa ja uns anys en el marc de l'Acampallengua, les organitzacions de l'Esquerra Independentista presents a Mallorca, Maulets i Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, organitzen el seu Espai Rebel. Un espai on es fan xerrades, actuacions musicals, exposicions i altres activitats.

Finalment, Joves de Mallorca per la Llengua ha fet públic la reunió de voluntariat que es fa cada any per parlar de qüestions relacionades amb l'acampada. Serà el divendres 15 de maig a les 18 hores, a l'espai de Can Alcover.

jove_amb_motxilla

 

Més informació:  En marxa la desena edició de l'Acampallengua (Llibertat.cat)

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid