Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP i Maulets rebategen la plaça Constitució de Girona amb el nom de plaça Ovidi Montllor

A Premià de Mar, Maulets va canviar el nom de la plaça de la Constitució pel de "Carrer de Guillem Agulló" per recordar la seva mort ara ja fa 15 anys a mans del feixisme.
La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona i Maulets han mostrat aquest dissabte el seu rebuig al 30è aniversari de la Constitució espanyola celebrant un acte reivindicatiu per reclamar que es canviï el nom de la plaça Constitució de Girona i es rebategi amb el de plaça Ovidi Montllor (Alcoi, 1942-Barcelona, 1995). 

08/12/2008 00:16 Política

El mig centenar d'assistents han posat una placa amb el nom del cantautor valencià, membre de la Nova Cançó, en un dels monuments que integren la plaça gironina i, seguidament, han llegit un manifest en contra de la Constitució, 'que és la base de tot el sistema polític, econòmic i judicial que des de fa dècades encadena i oprimeix als Països Catalans i la seva gent'.

mapremiPremià de Mar
Com a mostra de rebuig ala Constitució espanyola, Maulets va canviar el nom de la "Plaça de la Constitució" de Premià de Mar pel nom de "Carrer de Guillem Agulló" per recordar "al nostre company mort ara ja fa 15 anys a mans del feixisme".

"Des de Maulets instem a l'ajuntament de la nostra vila a que anomeni aquesta plaça amb un altre nom que no sigui el d'aquest element que oprimeix i menysprea el poble català amb les seves lleis i institucions i impedint que avancem cap a la independència i la llibertat."

 

Per saber-ne més:

1978-2008: Trenta anys de lluita contra la Constitució espanyola. Llibertat.cat 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid