Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Departament d'Educació es nega a debatre en públic la LEC

Avui, al programa “59 segons”, de TV2 havia previst de fer un debat sobre la nova Llei d’Educació de Catalunya (LEC), amb un “cara a cara” entre Rosa Cañadell, portaveu d’USTEC-STEs, el sindicat majoritari de professorat de l’ensenyament públic, i un representant del Departament d’Educació.Però aquest programa no es farà; ja que, des del canal televisu ha comunicat que el Departament s’ha negat a enviar cap persona al debat.

11/11/2008 13:42 Política

El sindicat agreix l'interés de TV2 en intentar fer un debat d'aquestes característiques i es pregunta si el conseller d’Educació creu que dialogar públicament amb la representant del professorat és una manera de rebaixar-se o és que li manquen arguments?

I considera que "malauradament, la seva actitud ha impedit un debat on els ciutadans i ciutadanes podrien haver escoltat les  demandes i crítiques que fa el professorat a aquesta Llei i saber quins són els motius que ens han portat a convocar una vaga i, al mateix temps, saber quins són els arguments del Departament per defensar aquesta llei".

És per això que Rosa Cañadell lamenta aquesta actitud per part del Departament d’Educació i considera que és una mostra més de la poca disposició al diàleg del nostre conseller. 

 

Per saber-ne més:

"Una educació pública, laica, catalana, democràtica, coeducativa i de qualitat per a tothom". Entrevista a Llibertat.cat

Per a Rosa Cañadell (portaveu de l'USTEC-STEs), la vaga del passat 14 de febrer "Era una vaga ideològica en el sentit que no es defensaven més drets o més diners, sinó una concepció del que ha de ser un servei públic com és l'educació. Una educació pública, laica, catalana, democràtica, coeducativa i de qualitat per a tothom, que és el model pel qual vam lluitar després de la transició i que té una llarga implantació  a Catalunya" 

Vaga general per l'ensenyament públic el proper 13 de novembre- Llibertat.cat

Llei d'Educació de Catalunya - Conselleria d'Educació de la Generalitat de Catalunya

Ensenyament públic en lluita - Especial de Kaosenlared

Valoracions i reflexions del SEPC sobre la Llei d’Educació de Catalunya (LEC) - SEPC

La USTEC-STEs edita l'auca del senyor Ernest (Maragall) - Llibertat.cat

La mobilització de docents qüestiona la majoria de periodistes i polítics - Llibertat.cat

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid