Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Titllen Paco Bustos d'ignorant per haver negat l'impacte ambiental del Quart Cinturó

Entesa per Sabadell ha lamentat que el regidor d'Espai Públic, Paco Bustos, fes unes declaracions "forassenyades" sobre el pla director de mobilitat de la Regió Metropolitana de Barcelona, recentment aprovat per la Generalitat, en què, referint-se al Quart Cinturó, afirmava que "si es construís bé l'impacte ambiental seria mínim o nul". Entesa per Sabadell assegura que el Quart Cinturó "tindria un impacte devastador" i ha titllat Paco Bustos d'ignorant

15/09/2008 12:36 Territori
L'Entesa comenta que el regidor no se n'adonat que del gran impacte que ocasionaria la construcció d'una autopista com el Quart Cinturó, o ronda del Vallès (com li agrada anomenar José Montilla, Saura i Puigcercós), amb una afectació de 100 metres d'amplada en tot el recorregut, sobre els espais naturals del rodal de Sabadell i del Vallès.
 
Entesa per Sabadell assegura que al seu terme municipal el quart cinturó afectaria de ple els boscos i camps de Ca n'Argelaguet, els camps de Ca n'Ustrell, el torrent de Colobrers, els camps de Can Moragues, els boscos de Togores i Can Vilar i el riu Tort. A la resta de la comarca, el Quart Cinturó continuaria destruint, segons diuen, els espais naturals més ben conservats del Vallès, com ara l'Espai Agroforestal de Llevant i el Parc Agrícola del Vallès. "Lamentem, doncs, que un representant del govern municipal, en lloc de defensar alternatives sostenibles a la mobilitat, faci demagògia sobre les conseqüències d'un projecte tan devastador", van afegir.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid