Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Reus farà un homenatge a l'estelada al Puig de'n Cama

Berga és la sisena capital de comarca on l'Ajuntament hissarà el símbol dels anhels de llibertat el proper 11 de Setembre

Per demà, la Candidatura d'Unitat Popular  (CUP de Reus) ha organitzat una caminada cap  el Puig d’en Cama on farà un homenatge a l'estelada en la commemoració del seu centerari .La marxa s'ha inclòs en el conjunt d'actes que organitza l'Esquera Independentista del Camp (EIC) per aquesta Diada Nacional

05/09/2008 14:58 Política
Cartellpuigdencama1 Cartellpuigdencama1

Serà un acte obert a tothom que hi vulgui venir. El punt de sortida serà la confluència de l'inici del Camí de la Boca de la Mina amb l'Avinguda del Comerç a les 10h del matí del dia 6 de setembre (dissabte).Cal portar-se l'entrepà perquè es dinarà allà dalt on també hi haurà un acte polític. Després d’haver paït el dinar es baixarà.

D'altra banda, ll ple de l'Ajuntamnet de Berga (el Berguedà) va aprovar ahir amb els vots de CiU, ERC i la CUP, una moció a favor de que el proper onze de setembre es pengi una estelada a la façana del consistori, en el marc de la campanya de la Comissió 100 anys d'estelada. l'Ajuntament de Berga sha afegeix d'aquesta manera al mig centenar de poblacions que han aprovat hissar l'estelada durant la propera Diada.

Així mateix la CUP de Girona ha convocat una concentració el proper 9 de setembre a la plaça del Vi per demanar als regidors i regidores de l'Ajuntament que aprovin la moció que va presentar la CUP fa un parell de mesos i que encara no ha trobat resposta en el govern municipal. Aquest 9 de setembre és el dia del primer ple del consistori en aquest curs.  

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid