Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El SEPC planteja els seus reptes per al curs 2008/2009

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) dóna el tret de sortida al curs 2008/2009 amb una valoració dels reptes que enguany afronta l'organització estudiantil i el conjunt de la comunitat educativa del nostre país. En el comunicat que han donat a conèixer el SEPC valora que "la situació de precarietat de l'ensenyament públic català es pot constatar en qualsevol estadística oficial europea" i proposa com a recepta "la feina de base i diària" per assolir un nou model educatiu que no estigui sotmès als interessos del mercat.
 

15/09/2008 21:43 Política
En aquest comunicat, el sindicat estudiantil repassa les campanyes i actuacions dutes a terme durant el curs passat a nivell de l'ensenyament mitjà i superior i anuncia que enguany seguirà treballant com ha vingut fent fins ara. En aquest sentit, el SEPC aposta per "projectar i crear un nou model d'ensenyament públic" que, entre d'altres, garanteixi "la qualitat i el pensament crític, que sigui enfocat cap a les necessitats reals de tota la societat, que no reprodueixi els rols discriminatoris de gènere existents i que consolidi el català com a llengua d'ensenyament i de ciència arreu del nostre país".
 
Coincidint amb la diada de l'11 de setembre, l'organització estudiantil ha editat també el cinquè número de la seva publicació periòdica La Remor, amb un tiratge de 10.000 exemplars, així com un petit vídeo on presenta els seus cinc eixos de treball que serà projectat a les aules d'instituts i universitats d'arreu dels Països Catalans.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid