Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Se celebrarà el sopar solidari tot i que el consistori gironí hagi denegat el permís

A partir de les 9 del vespre i s’espera la participació d’un centenar de persones. 
Els col·lectius Plataforma Aturem la Guerra, Encausats per la crema de fotografies del rei, Assemblea de Suport a Núria Pòrtulas i Grup de Suport a en Franki celebraran aquest vespre el sopar popular i solidari a la plaça Ovidi Montllor (Plaça Constitució) tal i com tenien previst tot i que l’Ajuntament de Girona els ha denegat el permís quatre dies abans de la seva celebració. L’argument del consistori per denegar el permís és evitar “donar una mala imatge de cara al turisme” i perquè els carrers no es converteixin en “menjadors populars”, segons els va comunicar telefònicament un funcionari de l’Ajuntament.

24/07/2008 08:26 Política
Portaveus de les quatre plataformes han denunciat avui en una roda de premsa l’actuació de l’Ajuntament ja que consideren que “es vol marginar i criminalitzar els col·lectius que qüestionen aquest model de ciutat”. Segons els participants a la roda de premsa, “aquest no és un fet aïllat sinó que és una pràctica habitual”. Per això, els quatre col·lectius han decidit ignorar la resolució de l’Ajuntament i celebrar el sopar com a protesta per l’actitud “abusiva, caciquil i paternalista de l’Ajuntament de Girona, que es fa dir d’esquerres i progressista”, diuen.
 
A banda del sopar també hi haurà una taula rodona on s'explicaran diversos casos repressius: El cas d'en Franki de Terrassa, l'Operació Dixan, el cas de la Núria Pòrtulas, el dels encausats per la crema de les fotografies del rei o la sanció econòmica imposada a Jordi Navarro.

Els beneficis del sopar aniran destinats a la campanya de suport d'en Francesc Argemí, "Franki", en règim de 3er grau i amb una latent amenaça de tornar entrar a presó, i per pagar la multa de 300 euros que l'administració va imposar al company i portaveu de la CUP de Girona, Jordi Navarro, per la seva participació en la manifestació contra la cimera hispano-francesa.

Per saber-ne més
Denuncien l'Ajuntament de Girona per prohibir un sopar popular solidari a la plaça Ovidi Montllor. Llibertat.cat 

PDF a/e
 

 

 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid