Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Manresa preocupada per la continuitat de l'aparcament del Milcentenari

Anunci de l'equip de govern de la conversió de l'aparcament incontrolat en zona blava
Davant d'aquesta intenció, la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Manresa  manifesta la seva preocupació per l'eternització d'un problema ja resolt en el Pla General de la ciutat, ja que dubta de la legalitat del projecte, que converteix una zona verda en l'indret on es desenvolupa una activitat econòmica. 

30/07/2008 16:55 Política
La formació independentista valora positivament l'eliminació de les zones blaves de la plaça del Carme i el passatge Amics, però creu que s'ha d'anar un pas més enllà, ical convertir la plaça del Milcentenari en un parc al serveidels nens i joves del barri.
 
La candidatura rupturista recorda elcompromís adoptat pel ple municipal de redactar un projecte d'ordenació de l'espai, i espera que l'equip de govern nos'enroqui amb la zona blava com a solució definitiva. Jordi Masdeu, portaveu de la CUP creu que mentre els cotxes puguin aparcar a la plaça, tota la zona es veurà afectada, i la plaçadel Carme corre el risc de convertir-se en “un pàrquingincontrolat, si des del primer dia no es prenen mesures perevitar-ho”.

La CUP referma la seva voluntat d'eliminar els vehicles privats del centre històric de la ciutat, mitjançant un pla que reforci el transport públici els aparcaments de pagament, sense oblidar les necessitats dels veïns i comerciants de la zona.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid