Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Més d'un miler de persones exigeixen la llibertat de Franki al barri de Gràcia de Barcelona

Més de mil persones s’han aplegat aquesta tarda al barri de Gràcia de Barcelona per demanar l’alliberament de Francesc  Argemí, Franki. La manifestació, que ha conclòs a la plaça de Rius i Taulets amb la lectura d’una carta de Franki, ha estat precedida per un acte polític a la plaça de la Virreina, on s’han fet reflexions al voltant de lamobilització social del cas d’en Franki, el paper repressor de la corona i la bandera espanyola i la situació de les presons i els FIES. Immediatament després de l’acte, la lluita s’ha traslladat a peu de carrer per defensar la llibertat incondicional iimmediata de Franki. La manifestació estava convocada per Alerta Solidària i Solidaritat Antirepressiva de Terrassa (SAT). (continuen les mobilitzacions)

07/06/2008 22:12 Política

Com denúncia Solidaritat Antirepressiva de Terrassa, la conselleria fa promeses de concessió del tercer grau i diversos polítics fan declaracions favorables al'excarceració, però el nostre company segueix a la presó, malgrat que unatrentena d'ajuntaments catalans han demanat la seva llibertat.

A més, considerem que amb el règim obert no n'hi ha prou, ja que aquesta és una altra manera de fer complir una sentència injusta, resultant del blindatge legal dels símbols d'Espanya contra la llibertat d'expressió heretat del franquisme.

A aquest acte han participat l’Ermengol Gassiot, Solidaritat Antirepressiva de Terrassa, Nuria Brugada, de lacampanya de solidaritat amb els encausats per la crema de fotos del Rei, Saturnino Mercader, delegat de CGT i president del comitè d'empresa de TMB, i Cándido Gómez, de la Corriente Sindical de Izquierdas, que va ser empresonat amb Juan Manuel Martínez Morala per la lluita dels treballadors del sector naval de Bahía Gijón contra el desmantellament de les drassanes. Una vegada més la resposta popular ha estat present al carrer i s’ha pogut sentirla veu de tota la gent que vol al Franki lliure.

A la cloenda de la manifestació, la majoria dels manifestants han cremat banderes espanuoles que es fan servir de guarniments a les festes majors

Quan es compleix poc més d'un mes de l'empresonament d'en Franki, les mobilizacions continuen arreu del país per defensar la seva llibertat incondicional i immediata.

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid