Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dossier sobre Educació a "La Veu de la Terra"

El darrer número de La Veu de la Terra del Moviment de Defensa de la Terra (MDT) trobem un ampli dossier sobre Educació. La publicació també aplega reflexions sobre la darreres eleccions del 9 de març, un article titulat "Malgrat els resultats electorals, el País Valencià no és dretes". És pot llegir un comentari sobre el llibre "El pensament econòmic d'Ernesto Che Guevara". L'editorial "Per un nou model de creixement, i de gestió de l'aigua" on es critica el model de creixement i com s'ha dut la gestió aquests mesos sobre l'anomenada "sequera".

16/06/2008 09:53 Comunicació
En el sentit que el discurs dominant ha estat aclaparador i s'ha exclòs del debat polític una alaternativa que evitava el transvasament de l'Ebre.
 
El dossier sobre educació aplega aquests articles:
 
    * La masovera se'n va a la Universitat
    * L'adaptació dels Plans d'Estudis universitaris i el Pla Bolonya
    * Unes Bases contra l'ensenyament públic
    * Permet l'actual sistema educatiu que la dona s'alliberi realment?
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid