Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Discurs de Pau Alabajos en el premi Ovidi Montllor 2008

Per Pau Alabajos. Discurs en rebre el premi Ovidi Montllor 2008 al millor disc de cançó d'autor per «Teoria del caos», el seu darrer treball.


Bona nit. Abans de res, m'agradaria compartir aquest guardó amb l'altre 50% d'aquest projecte. Amb la persona que ha estat al meu costat des del principi i que ha cregut en mi des del primer dia, implicant-s'hi i renunciant a certes coses per acompanyar-me a tot arreu amb el seu violí.

19/06/2008 21:56 Hemeroteca

M'agradaria que pujara a l'escenari Laura Navarro i us demane un fort aplaudiment per a ella, si sou tan amables...


Volem dedicar aquest premi, en primer lloc, a les nostres famílies i als nostres amics més pròxims, que es troben aquesta nit en l'auditori. Sense ells, sense vosaltres, res d'açò no hauria estat possible i tampoc no hauria tingut cap sentit. Gràcies.


També voldríem dedicar aquest trofeu a Vicent Sengermés, Sant Vicent, que ens va brindar una oportunitat, la primera oportunitat, a nosaltres i a molts companys i companyes que estan asseguts en el pati de butaques. Vicent, ets el més paregut a una ONG per a músics i cantants en valencià que coneixem, la teua labor i la teua llavor expliquen moltes de les coses bones que li estan passant a la música en valencià els darrers anys. Ens llevem el barret!


D'altra banda, resultaria impossible enumerar totes les entitats i associacions en defensa de la llengua, la cultura i el territori a les quals voldríem agrair el seu compromís i dedicació i el fet d'haver comptat amb nosaltres per a posar-li banda sonora a les seues causes i lluites, que també són les nostres. Cantar per a fer del nostre País, del trosset de món que ens envolta, un lloc més habitable i més digne és un dels aspectes que més orgullosos ens fa sentir de la nostra feina, que no és vertaderament una professió, sinó més bé una manera d'entendre la vida.


Pel que fa al nostre disc, Teoria del caos, hem de donar les gràcies a totes aquelles persones que han participat desinteressadament en la gravació, que han contribuït amb el seu granet d'arena. Des dels integrants de la Jove Orquestra de Cambra de València fins a Toni Xuclà i Ruper Ordorika, passant pels músics amb els quals actuem en viu i en directe: Gus, Alfred, Fede, Mar, Mireia i Cristina. És tot un honor compartir carretera i escenari amb vosaltres, aquest premi és vostre també.


I no volem allargar-nos molt més: el trofeu que tenim entre les mans, cada centímetre quadrat del rostre de l'Ovidi, us correspon a vosaltres, al públic que acudeix als concerts, als espectadors que escolteu les nostres cançons en la intimitat, a tots aquells que feu que les nostres paraules, notes i acords no es dissolguen amb el silenci.
Moltes gràcies i bona nit.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid