Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Noves concentracions en solidaritat amb Franki: Avui a Martorell, dissabte a Granollers

i diumenge  a  Igualada
A les 20:30 es farà una concentració de solidaritat a la plaça de l'Ajuntament de Martorell amb Franki. L'acte està convocat per diferents col·lectius del Baix Llobregat Nord. Des la Coordinadora de l'Esquerra Independentista del Montserratí (CEIM), plataforma que agrupa la Candidatura d'Unitat Popular de Martorell, el Centre Social la Vila, l'Esparracat i l'Esquerda, Assemblea de Joves de Collbató. D'altra banda, la recent constituïda "Esquerra Independentista del Vallès Oriental i del Baix Montseny" convoca una concentració per dissabte a les 17h a la Porxada de Granollers. Diumenge hi haurà una manifestació a Igualada a les 12:30h. i el COP - Compromís per Ripollet a l'Ajuntament de Ripollet també ha anunciat la presentació d'una moció.

15/05/2008 06:21 Política
Pancarta a Collbató La recent constituïda "Esquerra Independentista del Vallès Oriental i del Baix Montseny", formada pels col·lectius independentistes que són presents a diverses localitats d'ambdues comarques, us convoquem a assistir a la concentració que realitzarem el proper dissabte 17 de maig, a les 17h a la Porxada de Granollers per exigir la llibertat d'en Francesc Argemí (Franki) de Terrassa.

El creixement de l'Esquerra Independentista arreu dels Països Catalans també s'ha vist reflectit tant al Vallès Oriental com al Baix Montseny, apareixent nous nuclis de diferents col·lectius en nombrosos municipis, creixent quantitativament en membres els ja existents i, a més, destacant el fet que tenim representació electoral en dos municipis de les comarques (Sant Celoni i Cardedeu). També cal tenir en compte que han aparegut destacades agressions al nostre territori (TAV, MAT, Quart Cinturó, camps de golf...) i altres problemàtiques que ens uneixen, a nivell comarcal i nacional. Per això, hem cregut convenient constituïr aquest ens coordinat a nivell intercomarcal, per tal de formar un front i un discurs comú, com a Esquerra Independentista.

Per això, coincidint amb l'empresonament del jove terrassenc, acusat "d'ultratjar a la bandera espanyola", l'Esquerra Independentista del Vallès Oriental i del Baix Montseny han vist necessari unir-se per primera vegada a nivell intercomarcal, per tal de donar una resposta conjunta i exigir l'alliberament d'en Franki de Terrassa.
 
Esquerra Independentista (EI) del Vallès Oriental i del Baix Montseny:
Endavant (OSAN), CAJEI (Figaró, La Garriga, Caldes, Cardedeu i Granollers), CUP (La Garriga, Sant Celoni, Cardedeu i Granollers), Casal Independentista Quico Sabaté (Sant Celoni), Ateneu Popular l’Esbarzer (Palautordera), Casal Independentista la Traca (Cardedeu), Casal Popular l’Esquerda (Granollers), Casal Popular l’Arboç (Arbúcies), SEPC (La Garriga, Palautordera) i Maulets (Mollet).
 
Diumenge, 18 de maig
Manifestació a Igualada 
Des de la Xarxa de Col·lectius de l'Anoia (Assemblea de Joves de Capellades, Maulets-Anoia, Ateneu Llibertari, Endavant (OSAN)- Anoia) us convoquem a tots i a totes a exigir la seva llibertat pels carrers d'Igualada aquest proper diumenge18 de maig; sortirem a les 12:30 de la Plaça del Rei.  
 
Per saber-ne més:
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid