Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Harmonies de lluita, febrer 2008

Després d'un any ja de Harmonies de lluita, informant de l'actualitat de la música compromesa des de la xarxa, l'escena segueix creixent i conformant-se. Nous grups segueixen apareixent de sota les pedres, de cada racó de la geografia, poble i comarca; n'hi ha que comencen calcant tòpics, n'hi ha que es reinventen i n'hi ha que ens sorprenen i ens corprenen. Amb il·lusió o recança, constructivament o destructivament, o amb un xic de tot plegat.

03/03/2008 12:47 Harmonies de lluita
Uns que es reinventen son els vilafranquins que un dia foren Inadaptats, que es tornen a trobar en forma d'Eina. Amb la mateixa voluntat transformadora segueixen volent fer-nos agitar les neurones amb un nou so.

Els Ràbia positiva celebren el seu quinzè aniversari amb Sentiment, compromís i acció!, un disc i un DVD on hi trobem el que el títol anuncia en forma de directe, col·laboracions i rareses dels de Sants.

El tercer TourBolet arrenca la descarrega de metal i hardcore, enguany incorporant grups del Principat, demostrant que aquí hi han tres països i cap frontera. Seran més de vint concerts de febrer a maig.

Finalment, després de la Gestació, Paral·lel 84 Naix amb un disc de metal contundent tant musical com líricament, i compta amb unes col·laboracions importants.
Els Crim[mental] de la Vall d'Uixó, es presenten amb Més enllà de les consciències, a partir del concepte "crimental" de George Orwell, en fan metal experimental amb lletres intel·ligents; tot un descobriment en aquest debut.

El que ja és a tocar és el segon disc i nou espectacle d'Aramateix; el tercer de La gossa sorda amb nous matisos i nom no desvetllat; l'esperat nou de Voltor, en Perill d'extinció; el Mans, ment i cor dels tornats d'Alemanya Camarada kalashnikov; i el darrer disc dels sincopats Atzukak, amb un nom triat A l'atzar. Només queda prendre paciència.
 
 
RXI, música compromesa
www.rxi.cat
info@rxi.cat
 
 
- Harmonies de lluita, desembre 2007
Rànquings
  1. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  2. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  3. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  4. La CACG es nega a canviar l'itinerari de la protesta antimonàrquica del proper dimecres
  5. Mobilització a Barcelona i Girona contra la turistificació
  6. Fa 6 anys de la mort d'Eva Serra i Puig, lluitadora independentista i historiadora
  7. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  8. La nació catalana, singularitat històrica
  9. “Cal protestar fins i tot quan no serveix de res” (Manuel de Pedrolo)
  10. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid