Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Mataró amb la plataforma "Salvem Can Fàbregas i de Caralt"

La Candidatura d'Unitat Popular de Mataró (CUP Mataró) dóna suport i participa  a la manifestació que ha convocat la plataforma Salvem Can Fàbregas i de Caralt aquesta tarda a les 6. La formació independentista considera  que aquesta segona mobilització de la plataforma és una inicativa necessària en un moment en què el govern municipal (PSC-PSOE, ICV i ERC) continua insistint en la maniobra de "reubicació" de Can Fàbregas per situar en el seu lloc un gran centre comercial de 22.000 metres quadrats. Les autoritats de la Generalitat en matèria de patrimoni ja han advertit que no autoritzaran la proposta de "reubicació" tal i com la planteja el govern local.

15/12/2007 14:21 Territori
Entenem que qualsevol remodelació (necessària, d'altra banda) dels entorns de Can Fàbregas i de Caralt s'ha de fer amb respecte per aquest conjunt fabril de finals del segle XIX que forma part del Catàleg de Patrimoni Arquitectònic de la ciutat de Mataró. La CUP entén que qualsevol projecte que no respecti el patrimoni col·lectiu s'haurà de situar en una altra ubicació.
 
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid