Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge a Lluís Maria Xirinacs al 48è Aplec del Puig

28.10.07 Aquest migdia es fa un homentge a Lluís Maria Xirinacs en el marc del 48è Aplec del Puig a la muntanyeta "de la patà" (El Puig de Santa Maria, l'Horta). També hi haurà parlaments de David Garrido, Patrícia Gabancho, Enric Solà i Josep Guia, i l'actuació musical d'Escaramussa Folk. L'acte està convocat pel Partit Socialista d'Alliberament Nacional (PSAN). Altres organitzacions de l'Esquerra Independentista també han organitzat actes a la muntanyeta, com ara el Moviment de Defensa de la Terra (MDT).

28/10/2007 11:43 Política
Anuncipuig08 Anuncipuig08
Aquesta aplec reivindicatiu sorgí als anys seixanta com a fita reivindicativa antifranquista i per les llibertats nacionals dels Països Catalans. La primera vegada que s’intentà fer va ser fortament reprimida per les forces d’ocupació. L’any següent, i per tal de tenir èxit, es convocà, de viva veu, una marxa des de València a El Puig el darrer diumenge d’octubre i així ha continuat la convocatòria fins els nostres dies.
 
Llegiu El Davantal: El Darrer Diumenge d'Octubre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid