Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Per un carrer Lluís Maria Xirinacs a Barcelona (i a més llocs)"

10.09.07 Catnord.cat ha iniciat una campanya "Per un carrer Lluís Maria Xirinacs  a Barcelona (i a més llocs)" per donar el nom d'un carrer a Lluís  Maria Xirinacs, tan a Barcelona com altres indrets de la nació. En concret a Barcelona, proposen canviar el carrer "Duc de la Victòria" que està dedicat al general Joaquín Baldomero Fernández Espartero Álvarez de Toro, un general que va reprimir la ciutat de Barcelona  que s'havia revoltat contra la seva política fiscal el 1842.

10/09/2007 20:00 Política
Expliquen que l'iniciativa ha sorgit a partir que un grup de joves de Barcelona tenien com a objectiu acabar amb la simbologia feixista i proposaven donar el nom de carrer Lluís Maria Xirinacs a un carrer glorificant un personatge que hagi tingut un paper negatiu per Catalunya.
 
Aleshores, Catnord.cat ha trobat la iniciativa d'un gran interès, i proposen la campanya per a sensibilitzar l'ajuntament de Barcelona, però també a altres municipis dels Països Catalans.
 
La campanya compta amb el suport inicial de

 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid