Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2005 La Generalitat de Catalunya aprova el Pla de l'Energia

2005 La Generalitat de Catalunya aprova el Pla de l'Energia 

11/10/2005 Tal dia com avui
2005 La Generalitat de Catalunya aprova el Pla de l'Energia 2005 La Generalitat de Catalunya aprova el Pla de l'Energia

El Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya aprovava en aquesta data el Pla de l'Energia per al període 2006-15, que preveia un cert desplegament en el desenvolupament i aplicació de les energies renovables, i de manera especial l'eòlica, amb l'objectiu que en un termini de 10 anys aportessin l'11% de l'energia que es consumeix a Catalunya, i el foment de l'estalvi i l'eficiència energètics. El pla no concretava dos dels aspectes que havien generat una certa polèmica entre els tres partits que formaven el Govern: sobre la interconnexió de la línia d'alta tensió amb França, el pla indicava la necessitat de dur-la a terme però no es pronuncia sobre el seu traçat ni sobre les seves conseqüències, així com tampoc no es posava un termini al pla de tancament de les centrals nuclears.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid