Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2001 L'exèrcit dels Estats d'Units causa 100 víctimes civils a Jalalabad

2001 L'exèrcit dels Estats d'Units causa un centenar de víctimes civils a Jalalabad

11/10/2001 Tal dia com avui

Representants del règim talibà i altres organismes de defensa dels drets humans van denunciar en aquesta data que els bombardeigs per part d'avions nord-americans sobre la població afganesa havia provocat la mort d'un centenar de civils, a l'àrea de Jalalabad. El Pentàgon  va admetre la mort de nombroso civils, però en va fer responsables darrers els mateixos talibans. La notícia coincidia amb una notòria intensificació de l'ofensiva militar, especialment sobre les instal·lacions militars a Kabul. Per altra banda, l'Aliança del Nord, la guerrilla que combatia el règim talibà, anunciava el mateix dia que havia aconseguit el control de la província de Ghowr.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid