Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2000 Explosiu dels GRAPO contra la redacció a Barcelona del diari "El Mundo"

Explosiu dels GRAPO contra la redacció a Barcelona del diari El Mundo

29/09/2000 Tal dia com avui

El 29 de setembre del 2000 l'explosió d'un paquet bomba lliurat poca estona abans per dos homes i una dona, armats amb pistoles, feria lleument dos policies a la delegació del diari El Mundo a Barcelona. L'acció armada va ser reivindicada pels GRAPO (Grups Revolucionaris Antifeixistes Primer d'Octubre), i estaria motivat per la publicació, en aquest rotatiu, d'una notícia en què el feia responsable de l'atracament a un furgó blindat el dissabte anterior a Barcelona. L'atac amb explosiu, a més, gairebé coincidia amb l'aniversari de la fundació d'aquest grup clandestí, l'1 d'octubre de 1975.


 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid