Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1997 Sardenya aprova una llei que afavoreix les llengües minoritàries

1997 Sardenya aprova una llei que afavoreix les llengües minoritàries, entre elles el català de l'Alguer

16/10/1997 Tal dia com avui

 El president de la regió de Sardenya, Federico Palomba, promulgava en aquesta data una llei de promoció i valoració de la cultura i les llengües de l'illa. La llei, elaborada per l'Assemblea Regional de Sardenya el 1993, va ser inicialment rebutjada pel Govern italià i tramesa al Tribunal Constitucional, que va obligar a refer-ne alguns articles referents als programes escolars. Era la primera llei italiana que reconeixia a totes les llengües que es parlen a l'illa (sard, català, tabarchino i els dialectes sassarès i gal·lurès) la mateixa dignitat que l'italià i determinava que serien objecte de programes de promoció.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid