Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unes cent persones demanen l'absolució de l'escamot Dixan i la llibertat de Núria Pòrtulas a Girona

18.02.07  Ahir al vespre, la Plataforma Aturem la Guerra de les comarques nord-orientals havia convocat la manifestació per demanar l'absolució dels cinc condemnats per l'operació Estany, l'anomenat escamot"Dixan" Divendres passat, la defensa va presentar oficialment el recurs contra la sentència. Durant la marxa també s'ha exigit l'alliberament de Núria Pòrtulas. La mobilització ha comptat amb l'assistència del filòsof Josep Maria Terricabras i el cantant d'Aramateix, Francesc Ribera (Titot).
 

18/02/2007 02:01 Política

Precisament, Titot ha clos l'acte interpretant la cançó 'Què volen aquesta gent?'.

Mobilitzacions a Tarragona i Palma en solidaritat amb la Núria
Ahir al matí a la Rambla de Tarragona, unes 50 persones es van concentrar davant el monument als Despullats per mostrar la seva solidaritat amb la Núria, al finalitzar l'acte es va llegir un manifest desnunciat la detenció i exigint la llibertat de la Núria. A Palma, també hi va haver una concentració, divendres al vespre convocada per la Confederació Naional del Treball (CNT)

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid