Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manifestació en solidaritat amb l'"Escamot Dixan"

17.02.07 A les 19.00 al Pont de Pedra de Girona, La Plataforma Aturem la Guerra de les comarques nord-orientals convoca una manifestació de solidaritat amb les cinc persones detingudes durant l'Operació Estany, l'anomenat Escamot Dixan, i que han estat condemnades a tretze anys de presó per pertenència a banda armada. La plataforma ha anunciat que presentarà un recurs  al Tribunal Suprem.

17/02/2007 12:51 Política
Els cinc condemnats asón Ali, Djamel i Mohamed Benaboura de Banyoles, Mohamed Tahroui de Barcelona, Souhil de Serinyà. Tots ells, més un sisè que ha quedat en llibertat, van ser detinguts el 2003 i des de llavors han estat en presó preventiva.
 
"La sentència reconeix que les armes de destrucció massiva d'Aznar per justificar la guerra contra el poble de l'Iraq eren sabó –vaja, que el Dixan era Dixan- i, per tant, han destruït l'argument sobre el qual van construir l'Operació Estany. I, malgrat tot, en condemnen 5!", remarca la plataforma

Dimarts passat, unes quarantena de persones es van concentrar  davant la subdelegació de govern espanyol de Girona contra l'injusta sentència de l'Operació estany. Es va desplegar una pancarta que es llegia:"Escamot Dixan Absolució
 
També es van fer crits  per l'absolució de l'Escamot Dixan i contra la llei antiterrorista i d'estrangeria. Finalment  es va  llegir  el manifest i es va recordar les actuals mobilitzacions a la ciutat de Girona contra la repressió, la criminalització i els muntatges policials.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid