Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sabadell: 9,2% de participació fins la una del migdia

Un 9,2% dels ciutadans majors de 16 anys empadronats a Sabadell ha participat fins a la una del migdia a la consulta sobre la independència que se celebra aquest diumenge a la capital del Vallès Occidental.

Això suposen 16.195 dels 173.645 sabadellencs que aquest diumenge estan cridats a les urnes a la ciutat més gran de les que fins ara han celebrat una votació, a on s'havia assolit un 7,02% de vot anticipat.

30/05/2010 16:18 Política
Aquests sufragis s'estan introduint a les urnes al llarg del dia. Marc Monràs, el director de la campanya per la consulta, s'ha mostrat, s'ha mostrat 'esperançat i molt il·lusionat amb aquest resultat', i ha afegit que, de moment, la votació s'està efectuant sense incidents.

Els responsables de Sabadell Decideix afirmen que la jornada s'està desenvolupant amb 'alegria i tranquil·litat' i asseguren que, després de les incidències puntuals que han tingut lloc a primera hora del matí, no s'ha registrat cap més problema informàtic ni en el desenvolupament de les votacions. 'Només s'han detectat una o dues duplicitats de vots amb presencials i anticipats', ha indicat Marc Batlle, un dels membres de la Junta Electoral.

Per la seva banda, el cap de campanya, Marc Monràs, ha qualificat la jornada 'd'inusitada normalitat'. La participació, comptant el vot anticipat, és del 9,2% del cens de la consulta -comptant els majors de 16 anys i els immigrants-. Aquesta xifra representa 16.195 vots emesos, 12.298 dels quals s'han efectuat a través del sistema de vot anticipat.

Els organitzadors han remarcat que la xifra de participació, segons el cens electoral -descomptant amb els votants majors de 16 anys i els immigrants-, se situaria en el 10,98%.

Per a saber-ne més:

Sabadell viu una festa democràtica

Sabadell decideix sobre la independència

Sabadell es pronuncia sobre la independència aquest diumenge

Comença el compte enrere per a la 4a onada de consultes sobre la Independència

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid