Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sabadell es pronuncia sobre la independència aquest diumenge

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Sabadell demana a la ciutadania que voti pel "sí". Així mateix, mostra tot el supor a "aquesta iniciativa inequívocament democràtica i participativa".

Aquest diumenge milers de sabadellencs i sabadellenques estan cridades a les urnes per tal de pronunciar-se sobre la independència de Catalunya. La CUP considera que no es pot "vacil·lar en la defensa de l'exercici com a poble del dret a l'autodeterminació".

29/05/2010 15:54 Política

En aquest sentit, considera que en el moment cruïlla en que ens trobem en l'actualitat, quan les limitacions dels sectors polítics estatutaris es fan visibles, la necessitat d'autodeterminar-se és latent. "Som conscients que la voluntat del poble no pot ser coaccionada ni per la constitució espanyola ni pel marc autonòmic que se'n deriva", manifesta la formació, que afirma que "per sobre de les cadenes que ens subjecten a l'Estat espanyol hi ha el dret a decidir".

La CUP fa un pas endavant per demanar al conjunt de la ciutadania sabadellenca que no només participi en la consulta sinó que ho faci pronunciant-se a favor del "sí" a la independència. "N'estem convençuts i convençudes que només així, assolint la plena sobirania, és possible fer dels Països Catalans una terra lliure, sostenible i més justa econòmicament", exlama.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid