Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Vaticà compara les acusacios a Benet XVI amb l'antisemitisme

"L'ús d'estereotips i donar les culpes personals a una col·lectivitat em recorden als aspectes més vergonyosos de l'antisemitisme".

El predicador personal de Benet XVI, Raniero Cantalamessa, ha llegit una carta d'un "amic jueu" davant de Benet XVI i dels nombrosos fidels que s'han aplegat a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

03/04/2010 11:16 Internacional

A la carta es comparen les crítiques a Benet XVI arran de l'encobriment dels casos de pederàstia amb "l'antisemitisme més vergonyós", segons Reuters.

Durant la celebració de la missa de la passió de Crist, presidida pel Papa, Cantalamessa ha lamentat els atacs contra l'Església catòlica i s'ha centrat en la violència de gènere perquè considera que ja s'ha parlat suficientment dels abusos sexuals a menors comesos per capellans. De fet, el predicador ha equiparat "les agressions als menors amb la violència de gènere".

"Juntament amb la violència sobre els nens, de la qual s'han tacat desgraciadament no pocs membres del clergat, n'hi ha una altra igual de greu, la violència contra la dona, que es desenvolupa dintre els murs domèstics, d'amagat i que sovint s'intenta justificar amb prejudicis pseudo religiosos i culturals", ha denunciat el predicador personal del Papa Benet XVI, que ha volgut passar de puntetes sobre els últims casos d'encobriment de la pederàstia però que finalment ha desvelat el contingut d'una carta enviada per un "amic jueu" on es mostrava "disgustat pels atacs violents i concèntrics contra el Papa i l'Església".

Per a saber-ne més:

Benet XVI té immunitat 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid