Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alta expectació i plena normalitat, balanç de les primeres hores de la consulta

Normalitat absoluta en l'inici de les votacions, segons la Coordinadora Nacional de la consulta sobre la independència, una hora després que les 564 meses electorals obrissin com estava previst i sense cap incidència. A aquesta hora, el vot anticipat ascendeix a 10.176, el que representa una mica més de l'1%, una xifra superior al vot anticipat a les eleccions de l'Estatut que va ser del 0,0076%. Aquest vot ha estat 'molt irregular' amb poblacions on sí que ha tingut força presència i amb d'altres on ha esta més anecdòtic. 

13/12/2009 11:18 Política
Votants Votants

 

Aquesta xifra, però, només inclou a aquells municipis que ho han comunicat, que són bàsicament els més grans, i vindrien a ser un 20% del total, segons la coordinadora.

Segueix la jornada electoral al detall a Llibertat.cat
 

La consulta popular per la independència comarca a comarca

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid