Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Es presenta públicament Assemblea per Mallorca

Aquest passat dissabte 28 de novembre va tenir lloc la presentació pública de l'Assemblea per Mallorca.  Fou al local de l'Obra Cultural Balear d'Inca, començà devers les onze del matí i comptà amb l'assistència d'un nombrós públic.

L'Assemblea per Mallorca és una plataforma de tipus municipalista que està integrada per Alternativa per Pollença i Gent Activa Raiguer.

 Les Illes Balears també celebraran consultes per la independència dels Països Catalans

29/11/2009 19:16 Política

Així mateix i a títol individual també en formen part regidors de Costitx (Costitx pel Canvi), de Son Servera (els Verds-Esquerra de Son Servera), d'Artà (els Verds-Esquerra d'Artà), de Capdepera (EU-Els Verds) i Binissalem (Independents). A més també hi participen persones independents de Campos, Deià, Palma, Santa Maria i Sencelles.  

Els objectius, segons explicaren els seus portaveus, són els d'esdevenir a mig termini una veritable alternativa a les maneres de gestionar i entendre la política que es realitza actualment des de les institucions, especialment als ajuntaments. Uns objectius que parteixen d'uns fonaments ideològics inserits en la lluita anticapitalista, l'independentisme, l'ecologisme, l'internacionalisme i el feminisme. Així mateix, des de l'Assemblea per Mallorca, s'advoca per la voluntat de coordinació i integració amb altres moviments similars i propostes municipalistes d'arreu dels Països Catalans.

Paral·lelament des de la plataforma, també s'ha acordat l'elaboració d'un codi ètic i uns principis que han de servir per generar els mecanismes més adients per tal de compartir propostes, informació i donar lloc a debats que ajudin a posicionar-se conjuntament sobre els temes que afectin a la quotidianitat de la gent

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid