Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manifestació a Santa Coloma de Gramenet: "Fora polítics corruptes. Ara, el poble!"

La majoria de regidors de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet es van assabentar de la presumpta corrupció a través dels mitjans, de la mateixa manera com Felipe González es va assabentar de la trama del GAL. És el que ha pogut constatar Llibertat.cat del conjunt de declaracions que destacats membres del consitori han fet a diversos mitjans de comunicació. A més a més també diuen que estan d'acord amb el model de ciutat, és per això que s'obert una lluita interna dins del PSC per arribar a l'alcaldia. 
Ara bé, el que és demanarà aquesta tarda és la dissolució del Consistori per regeneració democràtica i nomenament, per part de qui correspongui, d’una junta gestora fins a les properes eleccions municipals.  
La Plataforma per a la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam amb el suport de nombroses entitatas convoca una manifesatció contra la corrupció, pels fets del cas "Pretòria" a la ciutat. La marxa, sota el lema "Fora polítics corruptes. Ara, el poble!" sortità a les 19 hores de la plaça de la Vila. Al acabar, quan la marxa hagi tornat a la plaça, es llegirà el comunicat i el llistat de totes les entitats que han donat suport. La web de Gent de Gramenet informarà aquesta nit sobre de la manifestació.

05/11/2009 11:36 Política

 

Manifest

Fora polítics corruptes! Ara, el poble!
 
L’assemblea realitzada per la Plataforma per a la defensa de la Serra de  Marina i Can Zam a Can Sisteré el passat dijous 29 d’octubre va tenir per objecte facilitar informació actualitzada sobre els conflictes i reivindicacions que van motivar la manifestació del dia 18 de juny de 2009 on es demanava la dimissió de Bartomeu Muñoz. En aquesta assemblea també es va tractar el Pla de treball de l’any i, a la vista dels greus fets esdevinguts a l’Ajuntament, es va acordar per unanimitat redactar el present escrit i traslladar-ho a la resta
d’entitats de Santa Coloma i a la ciutadania en general. 
 
Fa pocs dies s’ha conegut l’empresonament incondicional del fins ara alcalde  de la ciutat, Bartomeu Muñoz, i del fins ara tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Manuel Dobarco, imputats per diversos delictes de corrupció.  

Les entitats sotasignats hem decidit convocar a tota la ciutadania a participar  en la manifestació pel dijous 5 de novembre de 2009 que sortirà a les 19 hores de la plaça de la Vila i recorrerà els carrers de la ciutat sota el lema: Fora polítics corruptes! Ara, el poble!
 
Alhora també ens adherim a les següents propostes:
 
• Dissolució del Consistori per regeneració democràtica i nomenament, per part de qui correspongui, d’una junta gestora fins a les properes eleccions municipals.  

• Aturament immediat i establiment d’una moratòria de totes les obres i projectes en execució i en fase de planejameestan sota sospita.

• Publicació de les declaracions de patrimoni que per Llei van fer els membres d’aquest consistori quan van accedir al seu càrrec i comparació d’aquestes amb la seva situació patrimonial actual.  

 

 

Per saber-ne més:


Bartomeu Muñoz dimiteix d'alcalde de Santa Coloma de Gramenet 

 

El govern de Cerdanyola esquitxat en les investigacions del Cas Pretòria Llibertat.cat

 Cerdanyola tindrà un ple "calent" pels abocadors tòxics i la situació de desgovern local Llibertat.cat

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid