Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Judici per danys al toro d'Osborne del Bruc

Aquest dimecres tindrà lloc al jutjat penal número 10 de l'audiència provincial de Barcelona el judici contra dos militants de Maulets acusats de danys al toro espanyol. Arran de la seva detenció el passat 31 de juliol se'ls acusa de causar danys al símbol espanyol valorats en 2.700 euros, una quantitat totalment desproporcionada pels veritables danys causats al toro. Així els joves es presentaran al judici defensant l'acció realitzada ja que entenen que el símbol del toro es una mostra més d'imposició espanyola i alhora és rebutjat per gran part de les catalanes.

09/12/2008 01:37 Política

Tot i acceptar els fets, el que si que buscaran els joves es la rebaixa dels danys, ja que el pèrit judicial són contemplats danys fets amb anterioritat al símbol, una mostra més dels boicots i el rebuig que pateix el toro des de ja fa anys.

 

Per saber-ne més:

Jornades antirepressives a Manresa. Llibertat.cat 

Ajornat el judici per danys al toro d'Osborne del Bruc. Llibertat.cat

Judici contra els Maulets detinguts a Igualada - Llibertat.cat

Maulets qüestiona les detencions de dos dels seus membres a El Bruc - Llibertat.cat 

La Bandera Negra reivindica la caiguda de l'estructura del Toro d'Osborne - Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid