Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Judici contra els maulets detinguts a Igualada

Fa pocs minuts l'organització antirepresiva Alerta Solidària ha anunciat a la seva web que demà, 5 d’agost a les 11’30 h, seran jutjats a Igualada 2 militants maulets acusats d'haver atacat l'estructura del toro d'Osborne del Bruc. El darrer dijous 31 de juliol els dos maulets del Bages van ser detinguts al municipi d'El Bruc (l'Anoia)sota l'acusació d'haver causat "danys" a la silueta de l'empresa Osborne d'El Bru.
 

04/08/2008 19:10 Política

L'atac va ser quantificat pels Mossos d'Esquadra d'un valor superior a 400€, la quantitat mínima per considerar l'acció com a "delicte", una maniobra en l'atestat que va ser clau per legitimar la detenció perllongada.

Els detinguts van romandre més de 12 hores en dependències de la policia autonòmica i després van ser posats en llibertat amb la citació de comparèixer davant un tribunal l'endemà. Aquesta citació va ser anul.lada i finalment s'ha anunciat que demà seran jutjats a la capital de l'Anoia.

 Per saber-ne més:

Maulets qüestiona les detencions de dos dels seus membres a El Bruc 

La Bandera Negra reivindica la caiguda de l'estructura del Toro d'Osborne

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid