Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Siliconades, empaperades i precintades algunes seus del PP i del PSOE a l'Horta Sud

Aquesta matinada, diverses seus del PP i del PSOE d'Alaquàs, Torrent, Paiporta, Aldaia, Alcàsser i Picanya, han aparegut  siliconades, empaperades i precintades. A més a més, s'han realitzat diferents murals reivindicatius, on la consigna més repetida ha estat "Països Catalans, ocupats però no vençuts". Fins i tot, a certes seus polítiques, el jovent ha recordat a la classe política espanyola alguns fragments del Decret de Nova Planta i de la Constitució espanyola, denunciant així la presència militar espanyola a casa nostra. 

24/04/2008 15:19 Política

Les accions emmarcades en la campanya nacional "300 anys d'ocupació, 300 anys de resistència" han estat realitzades pels joves independentistes de l'Horta Sud per "expressar amb contundència i claredat la seua ferma oposició al domini borbònic i espanyolista sobre el nostre país"

Siliconades, empaperades i precintades algunes seus del PP i del PSOE a l'Horta Sud Siliconades, empaperades i precintades algunes seus del PP i del PSOE a l'Horta Sud Siliconades, empaperades i precintades algunes seus del PP i del PSOE a l'Horta Sud

També remarquen que aquestes accions "són només algunes de les mostres de rebuig a Espanya i França que durant aquests dies es visualitzaran arreu dels Països Catalans. Les reivindicacions prendran el seu punt àlgid en la manifestació del proper divendres 25 d'abril a València, on la campanya "300 anys d'ocupació, 300 anys de resistència" ha convocat sota el lema "Els Països Catalans decidim independència".

 

Per saber-ne més :

Actes de la diada de Sant Jordi i de la commemoració del 25 d'abril. Libertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid