Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dos agents de la policia local de Figueres arranquen una pancarta en homenatge a Guillem Agulló

La nit de divendres passat, tres militants de l’assemblea Maulets Figueres van ser identificats per una patrulla de Mossos d’Esquadra quan estaven penjant una pancarta a la plaça del Gra en homenatge a Guillem Agulló. Coincidint amb aquest fet,  va irrompre una cotxe de la Guàrdia Urbanai  dos agents, que no van voler identificar-se, van arrancar la pancarta de manera violenta i van amenaçar els joves de denunciar-los.

14/04/2008 01:20 Política

Per a Maulets, el que  havia de ser una rutinària identificació, es va convertir en un episodi altament pujat de to. És per això que l'organització juvenil  considera que estem davant un clar i reiterat abús d’autoritat d’aquest cos policial, envers els moviments socials de la ciutat.

A més a més, creiem que l’actitud dels agents és intolerable si tenim en compte que tan sols es volia retre un petit i legítim homenatge a un maulet assassinat fa quinze anys a mans del feixisme.

Dissabte a la nit a la Catequística de Figueres, durant un concert grups locals, es va llegir el comunicat i es va delsplegar una nova pancarta en homenatge a Guillem Agulló.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid