Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Policia Municipal de Girona impedeix l’accés al Ple de militants independentistes

19.09.07 La Policia Municipal va impedir ahir al vespre l’entrada de diverses persones al Ple municipal que en aquells moments s’estava celebrant a l’Ajuntament. De forma aleatòria, els agents només va permetre entrar una desena després de passar per diversos escorcolls. Ara bé, tots grups municipals van acollir amb indiferència la proposta de moció de la CUP sobre els darrers esdeveniments a Girona. 

Web de suport "Jo també sóc antimonàrquic/a"

19/09/2007 10:24 Política

La moció demanava a l’Ajuntament un posicionament clar sobre la presa policial de Girona el passat dissabte. També n’exigia un control dels agents de la Policia Municipal,que durant aquesta setmana han estat efectuant controls i identificacions alsparticipants de les concentracions.

La moció ha estat lliurada a nombrosos regidors a mesura que anaven entrant a l’edifici de l’Ajuntament. Cap grups municipal s’ha mostrat crític encara amb la decisió de l’Audiència Nacional d’obrir investigacions per la crema de la foto dels Reis d’Espanya. Tampoc s’han fet sentir les veus crítiques sobre l’actuació policial en els darrers dies. Mentrestant, la CUP ha pogut constatar que la indignació sobre la presa i col·lapse del Barri Vell continuava encara avui en aquesta àrea. Comerciants i vianants varen viure amb molt inconvenients aquell desplegament.

Per saber-ne més:
La CUP de Girona demana un posicionament solidari de l’Ajuntament amb els possibles encausats. Llibertat.cat 18.09.07

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid